BIO

Je důležité vědět, s kým jednám, tvořím, pracuji…

Martin Prchal, nar. 30. 10. 1978 v Hustopečích

Čím jsem…

Po absolvování SŠ (obor hotelnictví) jsem vstoupil do arény české gastronomie v roli diváka i účinkujícího. Rok 2002 byl začátkem mého působení v oblasti gastronomických technologií. Zde se pohybuji i dnes. V průběhu tohoto období jste mě mohli potkat jako technologa některé z významných regionálních oborových společností.

Kdo jsem…

Koho poznáte? Temperament, živelnost, tak to jsou snad ty nejbarvitější částečky mozaiky, která dotváří tuto osobnost. Ve volném čase rád vařím, mluvím, cestuji a poznávám nové lidi. Neodpustím si dobrou rockovou muziku, inteligentní divadelní kus, neotřelý design a jazykově vybroušenou knihu. V jakém poměru? To ať posoudí jiní…

signature2